+47 66 90 70 20

Om oss

om-oss-HardRocx

Hard Rocx AS

Fusdal Terasse 3, 1387 Asker
Tlf: 66 90 70 20
Fax: 66 90 70 21

HARD ROCX – SYKLER PÅ RAMME ALVOR

Vi startet opp i 1992 for å skape den perfekte sykkel for norske forhold. Vår første modell, terrengsykkelen The Cambrium, så dagens lys i 1993. 22 år etter sammenligner sykkelpressen Hard Rocx-sykler med toppsyklene fra verdens aller fremste produsenter.

Vi konkurrerer mot de store internasjonale aktørene, og vi har utviklet sykler fra bunnen av for norske forhold, norske syklister og norske ritt. Vi samarbeider med industridesignere, toppsyklister, akademia og forskningsmiljøer for å utvikle best mulige sykler.

F&U lønner seg
Omtalen i sykkelpressen er en hyggelig bekreftelse for oss: det lønner seg å investere i forskning og utvikling. OX2-rammen er en videreutvikling av OX-rammen som fikk utmerkelsen Merket for god design i 2012.

Dette er også en hyggelig bekreftelse for våre forhandlere, som velger å selge kvalitet, og for våre kunder, syklistene, som velger å kjøpe kvalitet. Inn i utviklingen av OX2 har vi tatt med oss teamsyklistenes innspill og alle erfaringene vi har opparbeidet oss fra de siste 22 år, fordi vår historie ligger i terrengsyklingen. Vi har også ekspandert inn i landevei-, hybrid- og el-sykkelmarkedene, men alltid holdt fast på det terrengsykkel-suksessen lærte oss: En god sykkel skal skapes med lidenskap og være lett, rask og balansert.

Lett – men solid
Det er 15 år siden vi lanserte terrengsykler som veide under 10 kilo. Noen år etter det sjokkerte vi hele bransjen med å levere kostbare rittsykler med stive karbongafler. Bransjen fulgte etter. Våre terrengsykler er i konstant utvikling, og vi gjør stadig nye endringer for å optimalisere syklene for det norske markedet.

Vi har alltid jobbet hardt med utvikling av legeringer, materialkvaliteter og rørtykkelser. Først i stål. Så i aluminium. Nå i karbon. Dernest har vi utstyrt syklene med lett men samtidig solid utstyr.

Rask og stiv
Våre sykler – i enhver prisklasse – har alltid strebet etter å være den raskeste sykkelen i akkurat den priskategorien.
En sykkel er rask når den omsetter så mye som mulig av kraften som legges i pedalene, i fart. Derfor har vi lagt store ressurser gjennom 21 år i rammeutvikling. Ikke bare materialvalg – men også geometri. Ikke bare lav vekt – men også kompromissløs stivhet.

Balansert
En sykkel ruller, svinger, griper og klatrer best når vekten er fordelt på to hjul, og det samtidig er lett å bevege seg rundt på sykkelen for å fordele vekt best mulig i skiftende terreng. Dette oppnås gjennom nøye planlegging av geometri, og utvikling av rammestørrelser som passer norsk anatomi. Balanse oppnår vi også gjennom valg av komponenter – med hensiktsmessig stemlengde, styrevidde og setepinne- og gaffeloffset.

Kvalitetssikring i alle ledd
I tillegg til at vi skal bygge kvalitative sykler med kvalitetskomponenter fra de beste, så er kjøpsopplevelse og oppfølging vel så viktig. Enhver av våre forhandlere skal være – og er – den beste sykkelbutikken i sitt nærområde. Typisk for våre forhandlere er at de har et meget godt verksted med flinke mekanikere, som vet hvordan de skal hjelpe deg som Hard Rocx-kunde best mulig. Dersom et problem oppstår ønsker vi å løse dette raskest av alle, i samarbeid med din sykkelbutikk. Vårt mål er å gi bransjens beste service.

Det er lidenskapen for den gode sykkelopplevelsen som driver oss.

steinarkarlsen-signatur

Steinar T. Liljedahl Karlsen
Daglig Leder 

steinar Dag Kristin Simen Selma Sigrid
Steinar Karlsen
Daglig leder
Dag Johnsen
Design Manager/
R & D

Kristin Brown
Logistikk-
og økonomiansvarlig
Simen Langeland
Product Manager
Selma-Sigrid
Kontor Hund

 

steinar@hardrocx.no dag@hardrocx.no kristin@hardrocx.no simen@hardrocx.no