+47 66 90 70 20

Swix og Hardrocx med eget sykkel-lag!

Pressemelding:

Vinteren er fremdeles her og samtidig som «Blåswix’en» fyker ut av norske sportsbutikker offentliggjør vi i dag vår helt nye satsing. Swix og Hard Rocx lanserer nå sitt helt eget sykkel-lag; Team Swix Hard Rocx. Det er første gang i historien at Swix eier et eget lag. Vi har dermed full kontroll og vil bruke laget for alt det er verdt i vår kommunikasjon.

Vi har fått med oss kjente ryttere som er blant toppen i sine klasser. Team Swix Hard Rocx vil fra 2017 bestå av:

«Målet er å spre Swix-følelsen gjennom hele året. Og selvfølgelig å vinne sykkel-ritt», understreker adm.dir. Ulf Bjerknes. Vi har også med oss noen veldig sentrale sponsorer som Shimano, Gausdal Landhandleri og Sponser Sport Food. De ser verdien av å knytte seg opp til en spennende og unik satsing. Laget skal være flotte ambassadører og jobbe aktivt for alle sponsorene.

Teamet er viktig for Swix Hard Rocx sin forskningsavdeling. De har allerede vært aktivt med i utviklingen av våre sykler og uten en slik testgruppe ville vi ikke vært i stand til å ligge i front og vinne både ritt og tester. Swix har lang tradisjon for å jobbe med utøvere på denne måten innen vintersport.

«Oppkjøpet av Hard Rocx i fjor var bare steg 1 av vår satsing på å bli en helårsmerkevare. Swix-kunden går på ski om vinteren og sykler om sommeren. Vi vil følge Swix-kunden gjennom hele året og dette er bare starten på vår reise», avslutter Ulf Bjerknes.

For mer informasjon, ta kontakt med:

Ulf Bjerknes, Adm.dir. Swix Sport AS: u.bjerknes@swixsport.no, telefon: 91 32 04 90
Cecilie Garfalk, Markedssjef Swix Sport AS: c.garfalk@swixsport.no, telefon: 99 62 40 32
Dag Johnsen, Manager Team Swix Hard Rocx: dag@hardrocx.no, telefon: 957 77 715

Les mer om våre teamryttere
              

Comments are closed.