+47 66 90 70 20

Nykommer på Hard Rocx Abax Racing Team

Fredrik Haraldseth er nykommeren på Hard Rocx Abax Racing Team for sesongen 2016. Fredrik kan vise til sterke resultater fra årets sesong med NM-Gull i terreng sprint, NM-Gull og sammenlagtseier i NorgeCupen i sykkelkross. Fredrik er en ung og spennende syklist med stort potensiale som vi ser frem til samarbeide med.

– Det er mye jeg kan se frem til i 2016, og jeg er stolt over å ha skrevet under for et nytt lag, sier en fornøyd Fredrik.

– Veldig gledelig for meg er det at det blir en større satsing mot rundbane og sykkelkross. Jeg får være med i utvikling av en ny, norsk fulldemper og dette blir også min rittsykkel i terrengrittene. Har allerede fått testet den et par turer, og det virker veldig lovende!

Fredrik-Haraldseth

Fredrik er tatt ut til å representere sykkelkrosslandslaget i vinter, på bakgrunn av sterk kjøring i den nasjonale cupen i høst.

– Nå om dagen er det CX som står i fokus, og de fleste timene fremover vil bli tilbragt ombord på en Super Electra CX. Fantastisk inspirerende og kvikk følelse i sykkelen, den skjærer svinger bedre enn noe annet jeg har prøvd. Kan ikke vente med å teste den ut i ritt, sier Fredrik.

Super-Electra-CX

Vi ønsker Fredrik velkommen inn på laget!

 

Comments are closed.