+47 66 90 70 20

Team 2016

HR-Slide-940x520pix_HR-ABAX-Racing-Team-2016

HARD ROCX ABAX RACING TEAM by Swix

Vårt UCI-lag for 2016 består av 2015 vinneren av NorgesCup MTB Maraton Thomas Engelsgjerd (22). 2014 Crocodille Trophy vinner Greg Saw (38), norgesmester i både syklekross og MTB sprint 2015 Fredrik Haraldseth (24) og norgesmester syklekross 2014 Morten Vaeng (41). 

Thomas og Greg har fylt opp seiers pallene Norge rundt i 2015. Dette er lagets beste år noensinne. Thomas har løftet seg kraftig og blitt senior med stor S!

Fredrik og Morten kommer til å fokusere på MTB rundbane og syklekross. Thomas og Greg skal fortsette å kjempe om heder og ære i MTB maraton.

Glory through suffering!

Samarbeidspartnere

Samarbeidspartnere i teamet er – foruten Hard Rocx, Abax og Swix – Shimano, Kalas, Spiuk, Helterittet og Energima.

Resultater i 2015

Seier i Helgeøyatråkket, Raumerrittet, Farrisrunden, Elgrittet, Kongerittet og Skiptvet-rittet. Det var moro å lange flasker!

Gutta preger de fleste rittene og vi har flere dobbeltseire. Vi skal ikke glemme Thomas sin prestasjon på Grenserittet med en sterk 2. plass. Gutta har i år kjørt som et team og dette gir seg utslag på resultatlistene.

I oktober 2014 vant Greg det internasjonale etapperittet Crocodille Trophy. Rittet er et S1 ritt, høyeste kategori innen etapperitt i terrengsykling.

Utviklingsavdeling

Våre teamsyklister er vår viktigste research & development avdeling. De er aktivt med i utviklingen av våre sykler. Uten teamet ville vi ikke vært i stand til å ligge i front og vinne både ritt og tester.

Fordi Hard Rocx er en liten sykkelaktør som raskt kan snu oss rundt, klarer vi fra år til år å innarbeide teamrytterens meninger om rammegeometri, komponentvalg, utveksling i drivverk, oppbygning av hjulsett og en rette andre variabler. Dette gjør våre toppsyklister til perfekte rittmaskiner.

Hard Rocx er stolte av at kunnskapen og teknologien som går inn i teamsyklene, også finner veien inn i rimeligere Hard Rocx-modeller.

 

Dag-signatur

Thomas-Engelsgjerd

Gres-Saw

Fredrik-Haraldseth

MortenVaeng-2016