+47 66 90 70 20

Team 2015

HardRocxAbaxRacingTeam2015

2015 Team Abax Hard Rocx

Hard Rocx Abax Racing Team

Vårt UCI-lag for 2015 toppes med vinner av 2014 Crocodille Trophy, Greg Saw (37). Ny på teamet er råskinnet Bersvenn Støen (32) som skal gi Greg både kamp og drahjelp gjennom sesongen. Bersvenn er en meget sterk og velmerittert maratonrytter som satser på å vinne Norgescupen 2015 sammenlagt. Jarle Fredriksen (40) er også ny på laget. Jarle er solid både på racer og terrengsykkel og er vår joker. Thomas Engelsgjerd (21) er med videre og bare SKAL få ut potensialet denne sesongen. Vi gleder oss til sesongstart!

Team Sponsorer

To Teamsykler

Årets teamsykler, Hard Rocx Superleggera Team SL og Circo Volante Team SL, er bygget opp rundt den komfortable men ekstremt stive karbonrammen OX2. Teamsyklistene fritt kan velge mellom hjulstørrelsene 29 og 27,5, og enkelte ryttere vil variere mellom de to sykkeltypene.

Seier i Crocodille Trophy

Hard Rocx Abax Racing Team tok i 2014 to seire og seks pallplasseringer i de store norske maratonrittene.
Likevel overskygges dette av Greg sin internasjonale
seier i etapperittet Crocodille Trophy. Rittet er i høyest mulig rangerte kategori innen etapperitt terrengsykling.
Ingen nordmann har tidligere vært i nærheten av en slik prestasjon, og vi bøyer oss i støvet for denne bragden.

Team Helium

Helium-laget vårt består av svært erfarne og profilerte ryttere som har kommet opp i høyere aldersklasser. Kjell Karlsen , Thomas Knutsen, Tor-Atle Fuglerud og Glenn Tjærnø er flotte ambassadører for sporten vår.

Sponsorer for Team Helium foruten Hard Rocx er Nordbohus og Leca.

Utviklingsavdeling

Våre teamsyklister er vår viktigste research & development-avdeling. De er aktivt med i utviklingen av våre sykler. Uten teamet ville vi ikke vært i stand til å ligge i front og vinne både ritt og tester.

Fordi Hard Rocx er en liten sykkelaktør som raskt kan snu oss rundt, klarer vi fra år til år å innarbeide teamrytternes meninger om rammegeometri, komponentvalg, utveksling i drivverk, oppbygning av hjulsett og en rekke andre variabler. Dette gjør våre toppsykler til perfekte rittmaskiner.

Dag-signatur