+47 66 90 70 20

Team 2013

AbaxTeam

Årets UCI Team for 2013 har Hard Rocx og ABAX som hovedsponsorer. I tillegg er Leca, Spiuk, Memira, Shimano, American Classics og Inverse med som sterke samarbeidspartnere. Etter en sterk sesong i 2012 med Greg saw som vinner av Norges Cup sammenlagt og Tor Halvor Bjørnstad som Ultra-Birken vinner har det nye laget mye å forsvare i 2013 sesongen.

HR-AbaxRacing-Team

Hard Rocx Abax Racing Team

UCI-laget som skal kjempe om medaljer og topp- plasseringer for sesongen 2013 består av disse rytterne:

Kjell Karlsen – 49 år – Elverum

Greg saw – 36 år – Kongsberg

Øivind Bjerkseth – 24 år – Asker

Målet for laget er å være med på å dominere maratonrittene i norges Cupen samt og de store turrittene. samtidig skal ryttere og støtteapparat være gode ambassadører for sporten og lagets samarbeidspartnere.

Støtteapparatet:

CircoVolanteTeamSL-teamsykkelØivind Lindahl, Jan Erik Multhagen og Magne Pedersen er entusiaster med erfaring og bak- grunn innenfor den aktive idretten. disse i tillegg til teamsjef dag Johnsen utgjør støtteapparatet i 2013.

Hard Rocx 29R

Hardrocx Circo Volante Team SL kommer til å være sentral på laget. Alle rytterne vil i 2013 kjøre 29er. Laget har egen hjemmeside og facebook-blogg. Mer informasjon om rytterne, sesongplanene, trening, utstyr og konkurransekalender kan du finne på www.gmsracing.no

 

sponsorer2013

 

Team Helium

TeamHelium2

I tillegg til UCI laget har vi team helium, laget for de råeste gutta som har vært med på det meste. Men som synes at 20 timers treningsuker er litt i overkant.

Thomas knutsen, Tor-atle Fuglerud og Gøran Syversen sykler Birken på godt under 3 timer og er herlige ambassadører for både sporten vår og Hard Rocx. Nordbohus er hovedsponsor for dette laget i samarbeid med Hard Rocx. Målet for laget er å ha det gøy, samtidig som vi ikke må glemme å ha det litt moro også.

Utviklingsavdeling

Våre aktive ryttere er vår viktigste research & development avdeling. de er aktivt med i utviklingen av våre sykler. uten teamet ville vi ikke vært i stand til å ligge i front og vinne både ritt og tester. teamet har stor innflytelse på valg av viktige ting som rammegeometri, komponentvalg, utveksling i drivverk, oppbygning av hjulsett og en rekke andre variabler som i sum gjør våre sykler til det perfekte verktøyfor deg som syklist. Alle våre sykler uansett prisklasse er bygget med de samme kravene til presisjon, kvalitet og holdbarhet. en hard rocx sykkel er et resultat av kontinuerlig utvikling og årelang er- faring. vårt mål er at du er fornøyd. i dag, i morgen og så lenge du sykler på en Hard Rocx.

 

Dag-signatur